FAQ escaperooms

Heb je vragen over onze activiteiten, dan helpen we je graag verder. Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen over onze escaperooms. Wil je meer weten over onze VR escapegames en shooters of wil je wat meer algemene informatie, klik dan hier.

Algemeen

Met jouw team (een groep vrienden, collega's, of familie) word je opgesloten in een mysterieuze kamer. Een kamer met een verhaal. Een kamer met een dreiging. Jullie hebben een uur (soms iets meer) de tijd om te ontsnappen voordat er ergere dingen gebeuren...

Tijdens het doorzoeken van de ruimte kom je allemaal bijzondere zaken tegen die je kunt gebruiken op je weg naar de vrijheid. Door het oplossen van puzzels en raadsels, door goed logisch na te denken en met een dosis teamspirit kom je steeds een stapje verder! En terwijl de tijd wegtikt blijkt deze kamer veel verborgen geheimen te hebben. Ontsnappen is zo makkelijk nog niet.

Praktisch

De totale One Hour Lockup escaperoom experience duurt 1 uur en 45 minuten. Ervan uitgaande dat je netjes op de aangegeven tijd arriveert brengen we je naar onze gezellige wachtruimte waar je rustig een drankje kunt drinken en je persoonlijke spullen alvast kunt opbergen in een locker (mobiele telefoons en camera's zijn niet toegestaan, we raden je aan portemonnees en sleutels ook in de locker op te bergen). Een bezoek aan het toilet is nu nog mogelijk. De spelleider zal de laatste voorbereidingen treffen, jullie uitleg geven en dan meenemen naar de escaperoom. Je hebt een uur de tijd om te ontsnappen uit de escaperoom. Na afloop maken we een leuke groepsfoto en daarna kun je nog even gezellig napraten in één van onze lounges.

Zodiac Killer
Illuminati Headquarters
Expedition Bermuda