kinder-citygame
'Inspecteur Delictus en de diamantrovers'

Image

Wat is er gebeurd?

Vannacht heeft een grote groep criminelen ingebroken bij de juwelier. Ze zijn er vandoor gegaan met een grote hoeveelheid diamanten en nu zijn ze druk bezig om delen van de buit op veel verschillende plekken te verstoppen. Inspecteur Delictus heeft jullie gevraagd om te helpen en op zoek te gaan naar de verstopte buit en de daders.

Citygame

Tijdens de citygame ‘Inspecteur Delictus en de diamantrovers’ gaan één of meer teams (3-5 kinderen) een uur lang op jacht naar een bende diamantrovers en hun buit. Op allerlei plekken kunnen ze diamanten vinden als ze een vraag goed beantwoorden of een mini-game spelen. Ook zien ze op de kaart diamantrovers lopen; als ze daarbij in de buurt komen worden ze direct gearresteerd en vinden ze misschien wel extra diamanten.

Locatie

Het spel wordt gespeeld in een rustige woonwijk op loopafstand van One Hour Lockup. Ieder team heeft een eigen telefoon nodig met internetverbinding en onze app geïnstalleerd. Overige materialen (uitleg en bij meer teams walkie-talkies) worden geleverd door One Hour Lockup. Het spel duurt 50-60 minuten en is ideaal voor kinderfeestjes met meer dan 8 kinderen, zodat het wachtende team een leuke activiteit kan doen terwijl de andere kinderen een VR escapegame spelen. Maar met kleinere kinderfeestjes kun je deze game natuurlijk ook spelen nadat je met z'n allen bij ons een VR escapegame hebt gespeeld.

Veelgestelde vragen

Deze citygame is gemaakt voor kinderen van 10 tot en met circa 13 jaar.